Informacion mbi lëvizjen e shtetasve të huaj ne Shqipëri

  Njihuni me masat e reja të vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve për hyrjet dhe qëndrimin në territorin e Shqipërisë:     https://punetejashtme.gov.al/al/informacion-mbi-levizjen-e-shtetasve-te-huaj-ne-shqiperi

 

Lumi i Vermoshit pjesë e Basenit të Madh të Danubit

Lumi i Vermoshit është i vetmi lumë në Shqipëri që nuk derdhet në Detin Adriatik dhe ndryshe nga lumenjtë e tjerë, të cilët rrjedhin nga Lindja në Perëndim, ai rrjedh nga Perëndimi në Lindje. Me dy degët e Lëpushës dhe Grebenit, ai është mjaft i rëndësishëm në konte

 

Shqipëria zgjidhet anëtare e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për vitet 2022-2023

Shqipëria zgjidhet anëtare e Këshillit të Sigurimit të OKB-së për dy vitet e ardhshme. Kjo është një mundësi historike dhe një arritje e shkëlqyer për diplomacinë shqiptare. Mirënjohje të gjithëve për mbështetjen!

 

Udhëtoni në Shqipëri

Për të gjithë të interesuarit për të udhëtuar drejt Shqipërisë, njoftojmë se Shqipëria i ka hapur kufijtë në datën 1 qershor 2020. Nuk ka asnjë kufizim në hyrje, qoftë test Covid-19 apo dokument i veçantë.       https://punetejashtme.gov.al/al

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
SMDB Conjunto 04 Lote 03 Casa “D” Lago Sul
71680-040 Brasilia-DF, Brazil

Tel / Fax

Tel.+55 61 33 64 05 19
Nr. i emergjences: +55 61 99114 6568

'

E-MAIL

embassy.brasilia@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00