Përmbytje nga rreshjet në Shqipëri

Përmbytjet që goditën vendin tonë për shkak të shirave të jashtëzakonshëm shkaktuan dëme të mëdha materiale dhe në mënyrë të veçantë në infrastrukturw, duke vunë në vështirësi shumë komunitete e familje.
 
Për t’ju ardhur në ndihmë të dëmtuarve nga përmbytjet, në të gjithë bankat kryesore të Shqipërisë janë hapur llogari bankare si më poshtë, përmes të cilave, të gjithë janë të ftuar të tregojnë solidaritet me të dëmtuarit dhe të japin kontribut konkret për normalizimin e jetës së komuniteteve në vështirësi.​
 
Banka Credins (swift CDISALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN ne EUR: AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN ne USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002
 
Banka Raiffeisen (swift SGSBALTX)
IBAN ne ALL (Lek): AL38 2021 1013 0000 0000 0015 7945 
IBAN ne EUR: AL85 2021 1013 0000 0000 0115 7945 
IBAN ne USD: AL35 2021 1013 0000 0000 0215 7945
 
Banka ProCredit (swift FEFAALTR)
IBAN ne ALL (Lek): 10-86135000-01 
IBAN ne EUR: 10-86135001-02 
IBAN ne USD: 10-86135002-03
 
Banka Kombëtare Tregtare (swift NCBAALTX)
IBAN ne ALL (Lek): AL44 2051 1014 3288 86CL TJCL ALLA
IBAN ne EUR: AL11 2051 1014 3288 86CL TJCF EURA 
IBAN ne USD: AL55 2051 1014 3288 86CL TJCF USDA
 
Tirana Bank (swift TIRBALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL47 2061 1183 0000 0108 2000 0011
IBAN ne EUR: AL20 2061 1183 0000 0108 2000 0012 
IBAN ne USD: AL74 2061 1183 0000 0108 2000 0010
 
Intesa SanPaolo (swift USALALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL37 2081 1008 0000 0020 2453 0701 
IBAN ne EUR: AL10 2081 1008 0000 0020 2453 0702
IBAN ne USD: AL80 2081 1008 0000 0020 2453 0703

Union Bank (swift UNALALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL50 2141 1209 0111 1009 2516 0413 
IBAN ne EUR: AL40 2141 1209 0111 1009 2525 0221 
IBAN ne USD: AL66 2141 1209 0111 1009 2525 0141
 
Societe Generale Albania (swift PUPPALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL86 2131 1013 0000 0000 0084 1534 
IBAN ne EUR: AL32 2131 1013 0000 0000 0084 1536 
IBAN ne USD: AL05 2131 1013 0000 0000 0084 1537
 
American Bank of Investments (swift EMPOALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL38 2101 1012 0000 0000 0003 8968 
IBAN ne EUR: AL21 2101 1012 0000 0000 0007 1963 
IBAN ne USD: AL38 2101 1012 0000 0000 0004 8280
 
Banka NBG (swift ETHNALTX)
IBAN ne ALL (Lek): AL43 9011 1013 0022 0997 1000 0018 
IBAN ne EUR: AL76 9011 1013 0022 0997 1001 6011 
IBAN ne USD: AL20 9011 1013 0022 0997 1000 1014
 
Veneto Banka (swift ITSVALTR)
IBAN AL84 2041 1017 0000 0000 0001 1655
 
Banka e Bashkuar e Shqipërisë (UBA) (swift AAISALTR)
IBAN ne ALL (Lek): AL60 2031 1003 2010 1520 1101 0928 
IBAN ne EUR: AL71 2031 1003 2010 1490 1101 0929 
IBAN ne USD: AL88 2031 1003 2010 1400 1101 0929

Adresa

Ambasada Shqiptare
Avenue Louise 179,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. + 32 2 640 14 22
Fax + 32 2 640 28 58 Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

embassy.brussels@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00