Njoftim

Të nderuar qytetarë,   Ju informojmë se duke filluar nga data 15 korrik 2019, adresa e re e Ambasadës së Shqipërisë në Belgjikëdo të jetë: Avenue Louise 179, 1000 Bruxelles Duke filluar nga kjo datë, shërbimet konsullore për publikun do të ofrohen në adresën e si

 

Festivali Inovacionit në rajonin e Ballkanit (WB6) _ Tiranë 18-20.09.2018

NJOFTIM

 

Konfirmohet njohja e lejeve shqiptare të drejtimit të automjeteve në Belgjikë

[29-05-2018]   Lejet e drejtimit të automjeteve të lëshuara nga Shqipëria janë të njohuara në Belgjikë.   Praktikisht, nëse një shtetas shqiptar vjen në Belgjikë për më pak se 3 muaj, ai mund të përdorë lejen e tij shqiptare të drejtimit të automjetit.   Kurse shtetasit

 

Pjesemarrje në Festivalin e 35 të Migracionit, Qytetërimeve dhe Kulturave, Luksemburg 2-4.03.2018

Në datat 2-4 Mars 2018 u zhvillua në LUXEXPO Luksemburg Festivali i 35të i Imigracionit, Qytetërimeve dhe Kulturave që organizohet nga CLAE (Komiteti Ndërlidhës për Shoqatat e të Huajve në Luksemburg), dhe ka për qëllim prezantimin e kulturës/traditave të komuniteteve që janë prezent

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Avenue Louise 179,
1000 Bruxelles

Tel / Fax

Tel. + 32 2 640 14 22
Fax + 32 2 640 28 58 Emergency Tel. 0032485401237

E-MAIL

embassy.brussels@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00