Vizita në qytetin e Lecces, takime në përkujtim të 130-vjetorit të mësonjëtores së parë shqipe

Në 7 mars në qytetin e Lecces, Ambasadorja Anila Bitri dhe Konsulli i Përgjithshëm i Barit Adrian Haskaj përkujtojnë 130-vjetorin e mësonjëtores së parë të gjuhës tonë me Monica Genesin, profesore e shqipes në Universitetin e Salento-s dhe Gentiana Selenica, nismëtare e shkollës Mësonjëtorja në Lecce për të vegjëlit e gjeneratës së dytë. #7mars #Diaspora.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00