Vizita në Bari më dt. 14.02.2018, i z. Isa Xhemajlaj Zëvendësministër i Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës

Më dt.14.02.2018, gjatë vizitës në Bari të z. Isa Xhemajlaj Zëvendësministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Kosovës, u zhvillua një takim me Gjen. Maurizio Gelich, Drejtor i Zonës 9, për Kufirin dhe Migracionin për Puglia, Abruzzo, Molise, si dhe Dr. Giovanni Casavola, Drejtor i Policisë së Kufirit detar dhe ajror, Bari dhe  delegacioni shoqërohej nga Konsulli i Përgjithshëm në Bari z. Adrian Haskaj, si dhe Konsulli i Kosovës në Romë z. Arben Muhametaj. 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00