Takimi në Bari i Ambasadores Anila Bitri dhe Konsullit të Përgjithshëm Adrian Haskaj në Presidencën e Rajonit Puglia

Ambasadorja Anila Bitri dhe Konsulli i Përgjithshëm i Barit Adrian Haskaj u pritën më 04 maj 2017 në takim zyrtar me Claudio Stefanazzi, I Ngarkuar i Posaçëm i Presidentit të Rajonit Puglia, Michele Emiliano.

Në këtë takim u trajtuan tema të bashkëpunimit ekonomik, kulturor dhe edukativ.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00