Takimi në Bari i Ambasadores Anila Bitri dhe Konsullit të Përgjithshëm Adrian Haskaj me Presidentin e Autoritetit Portual

Ambasadorja Anila Bitri dhe Konsulli i Përgjithshëm Adrian Haskaj takuan Presidentin e Autoritetit portual të Barit Ugo Patroni Griffi, bënë një takim  më 03 maj 2017.

Gjatë takimit u trajtuan çështje të mbarëvajtjes dhe lehtësimit të procedurave të tranzitimit të udhëtarëve shqiptarë dhe transportit të mallrave në port.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00