Takimi në Bari i Ambasadores Anila Bitri dhe Konsullit të Përgjithshëm Adrian Haskaj me Prefekten

Ambasadorja Anila Bitri dhe Konsulli i Përgjithshëm i Barit Adrian Haskaj u pritën  më  04 maj 2017, në  takim zyrtar me Prefekten e re të Barit Marilisa Magno. 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00