Takimi me Prefektin e Lecces Claudio Palomba

Ambasadorja  Anila Bitri, e shoqëruar nga Konsulli i Përgjithshëm  në Bari, Adrian Haskaj, më  7 mars  takuan në Prefekturën e Lecces, Prefektin Claudio Palomba.

 

Ambasadorja  Bitri kujtoi marrëdhëniet e ngushta si dhe bashkëpunimin me qeverinë italiane  dhe qytetarët salentine në veçanti, miqësi e cila rritet edhe më shumë nga afërsia gjeografike dhe solidaritet, si  dhe  për mikëpritjen e  mijëra qytetarëve shqiptarë gjatë  viteve 1990, e gjatë shekujve, me migrimet historike që i dhanë jetë  arbëreshët  komunitetit.

 

Prefekti Palomba theksoi bashkëpunimin edhe në sigurinë dhe në drejtim të marrëdhënieve tregtare dhe përvojat midis  dy vendeve tona, në një dialog që ka vlera, mbi objektivat e demokracisë dhe respektimit të të drejtave civile të përbashkëta. 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00