Takimi i Konsullit të Përgjithshëm Z. Adrian Haskaj me Kuestorin e Palermos

Ditën e premte më 24 mars 2017, në Palermo Konsulli i Përgjithshëm Z. Adrian Haskaj, u takua me Kuestorin e Palermos Z. Renato Cortese, ku u bisedua mbi bashkëpunimet e shumta dhe raportet shumë të mira që ekzistojnë midis dy vendeve tona.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00