Takimi i Konsullit të Përgjithshëm Adrian Haskaj, me Presidentin e firmës ''Oropan'', në Altamura më 09 mars 2018

Më 9 mars 2018, Konsulli i Përgjithshëm Adrian Haskaj dhe Konsulli Robert Hoxha, kryen një takim në qytetin e Altamurës me Presidentin e firmës ‘’Oropan’’ S.P.A, Daniele Forte. Kjo firmë është nga më prestigjozet në Itali dhe avanguarde përsa i përket teknologjisë së prodhimit dhe paketimit, të produkteve ushqimore. Gjatë këtij takimi u dakordësua për realizimin e një vizitë në Shqipëri, për të paraqitur projekte dhe për të parë nga afër potencialin që paraqet tregu shqiptar për investitorët e huaj.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00