Takimi i Konsullit të Përgjithshëm Adrian Haskaj, me Konsullin e Nderit të Shqipërisë në Calabri Aldo Marino më 8 mars 2018

Më 8 mars 2018, Konsulli i Përgjithshëm Adrian Haskaj, takoi Konsullin e Nderit të Shqipërisë në Calabri, Aldo Marino . Gjatë këtij takimi u bisedua për bashkëpunime tregtare midis 2 vendeve tona dhe u bë një vizitë në Kompaninë ‘’ GIAS - Industria Alimenti Surgelati’’, me Presidente Gloria Tenuta, që faturon 45 milion euro (70% në Itali dhe 30% jashtë Italisë. )

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00