Takim në Leçe me bashkatdhetarët ku u shpërndanë abetare së gjuhës shqipe

Më 29 tetor 2017 në  qytetin e Leçes u bë një takim me bashkëatdhetarët tanë  dhe u shpërndanë dhe tekste të gjuhës  shqipe për fëmijët që kanë lindur në Itali, për  mësimin e gjuhës   amtare.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00