Takim me Trupin Konsullor te Puglia , Basilicata dhe Molise me Prefekten e Barit me 04 korrik 2017

Konsulli i Përgjithshëm në Bari z. Adrian Haskaj, së bashku me Trupin Konsullor të Puglia, Basilicata dhe Molise bënë sot ne 04 korrik 2017 një takim me Prefekten e Barit znj. Marilisa Magno, ku u bisedua per  bashkepunime ne fusha te ndryshme .

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00