Takim i Konsullit te Përgjithshëm z.Adrian Haskaj, me Drejtorin e Përgjithshëm te portit të Durrësit z.Adrian Qirici dhe Drejtori i autoritetit portual të Barit z.Ugo Patroni Griffi

Në 02 nëntor 2017 në qytetin e Barit u zhvillua një takim me autoritetin portual të Barit, ku u diskutua mbi bashkëpunimin dypalësh midis portit të Barit dhe atij të Durrësit. Në këtë takim morrën pjesë Konsulli i Përgjithshëm z.Adrian Haskaj, Drejtori i Përgjithshëm i portit të Durrësit z.Adrian Qirici dhe Drejtori i autoritetit portual të Barit z.Ugo Patroni Griffi.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00