Takim i Konsullit të Përgjithshëm z.Adrian Haskaj me përfaqësuesit e Kompanive detare të udhëtimit, Bari

Më 05 tetor 2017 u organizua një takim i Konsullit të Përgjithshëm z.Adrian Haskaj me përfaqësuesit e Kompanive detare të udhëtimit për përmirësimin e lëvizjes së udhëtarëve dhe mallrave nga Porti i Barit.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00