Pritja për Festën Kombëtare në selinë e re të Konsullatës

Me rastin e selisë së re të Konsullatës së Përgjithshme në Bari dhe për  105 vjetorin e Pavarësisë, Festën  tonë Kombëtare, më 28 Nëntor 2017,  u organizua një pritje ku  ishin të  pranishëm figurat më të spikatura të diasporës  shqiptare,  autoritetet  lokale  italiane, etj .

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00