Komiteti i përbashkët i monitorimit të ndihmës financiare Shqipëri-BE , 2018 i drejtuar nga Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati  drejtoi  Komitetin e përbashkët të monitorimit të ndihmës financiare Shqipëri-BE. Marrëveshja Financiare IPA 2016, i hapi rrugën zbatimit të reformave tërësore në fusha të rëndësishme si lufta kundër korrupsionit dhe konsolidimi i sistemit të drejtësisë në Shqipëri. Këto prioritete synojnë krijimin e institucioneve llogaridhënëse. Mirënjohje taksapaguesve evropiane për mbështetjen që na japin në procesin e vështirë të reformave shtetkonsoliduese.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00