Inagurimi i linjes se transportit te pasagjereve dhe mallrave Durres-Ancona -Durres

Më 30 tetor 2017, në Durrës, me rastin e inagurimit të anijes Michela të kompanisë Adria Ferries, në kuadrin e përmirësimit të linjës së transportit të pasagjerëve dhe mallrave Durrës-Ancona -Durrës, u mbajt një takim me pjesëmarrjen e Z. Blendi Klosi, Ministër i Turizmit dhe Mjedisit, Ambasadorit të Republikës Italiane në Tiranë, Sh.T.Z. Alberto Cutillo, Kryetari i Bashkisë së Durrësit, Z. Vangjel Dako, si dhe Konsulli i Përgjithshëm në Bari Z. Adrian Haskaj.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00