Data pushimi zyrtar

Të nderuar qytetarë! 
Ju njoftojmë se në datat 02 Prill, 09 Prill dhe 25 Prill 2018, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari do të jetë e mbyllur, pasi janë ditë festive në Shqipëri dhe në Itali.
Ju faleminderit dhe të kaloni sa më bukur.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00