FESTA KOMBЁTARE E ITALISЁ, 25 PRILL 2017

JU NJOFTOJMЁ TE NDERUAR  SHTETAS  QЁ ME RASTIN E FESTЁS KOMBЁTARE TЁ ITALISЁ, KONSULLATA SHQIPTARE NЁ BARI DO TЁ QЁNDROJЁ MBYLLUR TЁ MARTЁN DT. 25 PRILL 2017.  JU FALEMINDERIT .

 

Vizita ne jug te Italise se Ministres se Inovacionit dhe Administrates Publike znj. Milena Harito

Me ftesë të veçantë nga Instituti i Librit dhe Promocionit i Shqipërisë, u organizua më dt.15-17 prill në Sibari, Rossano, Corigliano, Villapiana dhe komunat arbëreshe, Frascineto, Spezzano Albanese, një aktivitet me piktorë të peizazhit, “Bregdeti Jonian i Italisë në Telajo”, në

 

Takimi i Konsullit të Përgjithshëm Z. Adrian Haskaj me Kuestorin e Palermos

Ditën e premte më 24 mars 2017, në Palermo Konsulli i Përgjithshëm Z. Adrian Haskaj, u takua me Kuestorin e Palermos Z. Renato Cortese, ku u bisedua mbi bashkëpunimet e shumta dhe raportet shumë të mira që ekzistojnë midis dy vendeve tona.

 

Prej datës 1 MAJ 2017, shërbimet pranë Konsullatës së Përgjithshme të RSH në Bari do të ofrohen vetëm ONLINE

TË NDERUAR QYTETARË, Shërbimet konsullore tani mund  t’i merrni online nëpërmjet Platformës së Shërbimeve Konsullore Online si më poshtë: 1.   Në faqen e Ministrisë së Punëve të Jashtme http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online   2.

 

Adresa

Corso Vittorio Emanuele 171,
70122 Bari

Tel / Fax

Tel.+39 080 5289728
Fax.+39 080 5283335

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00