Takim me Komandantin Provincial të Guardia di Finanza të Barit, Gjeneral Brigade Roberto Pennoni

Sot më 6 tetor 2020, në Konsullatën e Përgjithshmë në Bari patëm kënaqësinë dhe nderin e pritjes për një vizite kortezie, Komandantin Provincial të Guardia di Finanza të Barit, Gjeneral Brigade Roberto Pennoni. Komandanti Pennoni drejton përvec ushtarakëve të Guardia di Finanza të

 

Konsull i Përgjithshëm

Gentiana Mburimi   Konsulle e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari, Itali (Shtator 2020).   Ministër Fuqiplotë në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Romë, Itali, (2015-2020).   Shefe e Ceremonialit të Protokollit të&nb

 

Takim i Konsulles se Pergjithshme me Kryetarin e Bashkise se Barit

Konsullja e Pergjithshme znj. Gentiana Mburimi u prit ne takim nga Kryetari i Bashkise se Barit z. Antonio Decaro. Marredheniet e shkelqyera ndermjet dy vendeve dhe intensifikimi i metejshem i bashkepunimit në fushën e ekonomisë, arsimit, kultures dhe turizmit ishin temat kryesor

 

Ceremonia e Shenjtit Shën Mateo, Shenjti Patron i Guardia di Finanza

Në Basilicata Pontificia San Nicola di Bari, në një atmosferë sa solemne aq edhe mikpritjeje u zhvillua ne daten 22 shtator ceremonia e shenjtit Shën Mateo, Shenjti Patron i Guardia di Finanza. Në këtë ceremoni atipike për shkak të masave antikovid 19, morën pjesë të gjithë drejtuesit

 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel / Fax

Tel. +39 080 2055842
Nr i emergjences: +39 080 2055842

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 14:00