KONSULLI I PERGJITHSHEM, PROF. ARJAN VASJARI U TAKUA ME PREFEKTEN E BARIT, ANTONIA BELLOMO DHE KUESTORIN E POLICISE SE BARIT, GISEPPE BISOGNO.

1- Ne takimin me prefekten Bellomo, pasi u nenvizua rendesia strategjike e marredhenieve mes Shqiperise dhe Italise, u theksua se, ne kete moment te daljes nga pandemia lind nevoja per te ristartuar ne nje nivel, cilesisht te ri, raportet mes Shqiperise dhe Rajonit te Puglias, dhe kryeqendres

 

Mbi Programin “Puglia-Albania, Joint for Future-Tirana European Youth Capital 2022”

Dje përmes një konference shtypi në mjediset e Rajonit të Puglia-s, startoi Programi “Puglia-Albania, Joint for Future-Tirana European Youth Capital 2022”. Programi është vijim i Memorandum of Understanding mes Rajonit të Puglia-s dhe Bashkisë së Tiranës firmosur pak kohë më parë. P

 

KONSULLI I PERGJITHSHEM TAKON KOMANDANTIN E GUARDIA DI FINANZA TE RAJONIT TE PUGLIA-S

Ditën e mërkurë , dt. 27 prill, Konsulli i Përgjithshëm, prof. Arjan Vasjari, u prit në një takim nga Komandanti i Guardia di Finanza i Rajonit të Puglia-s, Gjeneral Francesco Mattano. Konsulli i Përgjithshëm e falenderoi Komandantin Mattano për asistencën dhe mbështetjen e jashtëza

 

KONSULLI I PERGJITHSHEM TAKON KRYETARIN E BASHKISE SE QYTETIT TE BARIT

Ditën e premte Konsulli I Përgjithshem, prof. Arjan Vasjari zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë së Barit z. Antonio Decaro. Pandemia në agresivitetin dhe periudhën e gjatë që goditi të dy vendet, sigurisht që ndikoi edhe në një lloj impasi në marrëdheniet mes nesh. Por, një

 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00