Presidenti i Republikës së Shqipërisë, ShTZ Ilir Meta zhvillon vizitë zyrtare në Republikën e Austrisë

Me ftesë të Presidentit Federal të Republikës së Austrisë Sh.T.Z. Alexander Van der Bellen, Presidenti i Republikës së Shqipërisë ShTZ Ilir Meta zhvilloi një vizitë zyrtare në Austri. Pas pritjes me nderime ushtarake dhe takimit të dy presidentëve, u zhvilluan bisedime zyrtare midis dy delegacioneve. Në përfundim të vizitës, Presidenti Austrisë Prof. Dr. Van der Bellen shtroi një drekë zyrtare për nder të Presidentit Ilir Meta dhe delegacionit që e shoqëronte.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Prinz Eugen Str. 18/1/5
A-1040 Vienë

Tel / Fax

Tel. +43 1 328 8656
Fax. +43 1 328 8658

E-MAIL

embassy.vienna@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00