Njoftim për Shërbimet Konsullore

Të nderuar bashkëatdhetarë, Në kuadër të dixhitalizimit dhe të përmirësimit të shërbimeve për shtetasit dhe në bazë të Urdhrit të Kryeministrit, 153/25.11.2019, “Për marrjen e masave dhe rregullimin e dispozitave ligjore për aplikimin e shërbimeve vetëm on-line nga data 1.1.2

 

Vizitë zyrtare e Ministres së Drejtësisë, Zj. Etilda Gjonaj në Austri

Me ftesë të Ministrit Federal të Republikës së Austrisë për Kushtetutën, Reformën, Derregullimin dhe Drejtësinë, Z. Josef Moser, 28 shkurt - 1 mars zhvilloi vizitë zyrtare në Austri Ministre e Drejtësisë, Zj. Etilda Gjonaj. Gjatë bisedimeve zyrtare zhvilluar në Ministrinë e Drejt

 

Kryetari i Bashkisë së Vjenës, Z. Michael Ludwig uron Trupin Diplomatik me rastin e Vitit të Ri 2019

Z. Michael Ludwig, Kryetari i Bashkisë së Vjenës uron Trupin Diplomatik të akredituar në Austri në pritjen tradicionale me rastin e Vitit të Ri 2019. Kënaqësi për mundësinë e shprehjes së falenderimeve për bashkëpunimin produktiv midis bashkive të Vjenës dhe Tiranës, në prag të v

 

Rikonfirmohet mbështetja e Austrisë për integrimin e Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian.

Në pritjen tradicionale me Trupin Diplomatik të akredituar në Austri, me rastin e Viti të Ri 2019, Presidenti Federal Alexander Van der Bellen, ndër të tjera u shpreh se „Një prioritet kryesor i Presidencës Austriake ishte advokimi për pranimin e kandidatëve nga Evropa Juglindore në Bas

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Prinz Eugen Str. 18/1/5
A-1040 Vienë

Tel / Fax

Tel. +43 1 328 8656
Fax. +43 1 328 8658

E-MAIL

embassy.vienna@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00