Informacione për lëvizjen e qytetarëve shqiptarë drejt Austrisë

Nga 15 shtatori 2021, vetëm personat plotësisht të vaksinuar, ose me një dëshmi mjeksore që e kanë kaluar Covid-19 dhe janë të shëruar të moshës 12 vjeç e lart do të lejohen të udhëtojnë nga Shqipëria për në Austri pa pasur nevojë të karantinohen. Nga 15 shtator 2021, ud

 

Në vëmendje të pasagjerëve që fluturojnë drejt Aeroportit Ndërkombëtar të Tiranës

Duke filluar nga data 6 Shtator, qytetarët të cilët hyjnë në Republikën e Shqipërisë duhet të plotësojnë një nga këto tre kushte: 1. Të kenë pasaportën e vaksinimit, ku nga data e vaksinimit të plotë të kenë të paktën dy javë. 2. Të kenë testin PCR negativ brenda 72 or

 

Austria heq ndalimin e udhëtimeve për shtetasit shqiptarë.

Nga data 24 qershor, shqiptarёt mund tё udhёtojnё drejt Austrisё pёr cdo arsye, pёrfshirё turizёm. Pёrpara udhёtimit duhet tё jenё tё pajisur me Test (PCR-Test) të 72 orëve të fundit ose Antigen-Test negativ SARS-CoV-21 të 48 orëve të fundit, çertifikatё vaksinimi ose

 

Protokolli që duhet ndjekur nga udhëtaret që hyjnë në territorin e Shqipërisë 2021

Për të gjithë të interesuarit për të udhëtuar drejt Shqipërisë, njoftojmë se Shqipëria i ka hapur kufijtë në datën 1 qershor 2020. Nuk ka asnjë kufizim në hyrje , qoftë test Covid-19 apo dokument i veçantë. Për të gjithë individët që hyjnë në Shqipëri në rrugë tok

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Prinz Eugen Str. 18/1/5
A-1040 Vienë

Tel / Fax

Tel. +43 1 328 8656
Fax. +43 1 328 8658

E-MAIL

embassy.vienna@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00